Jarmo Rantanen eläkkeelle

Jarmo 2 310513

Luokanlehtori, KM. Jarmo Rantanen jäi eläkkeelle vuoden 2013 alusta, toimittuaan Turun normaalikoululla opettajana yli kolmekymmentä vuotta. Jarmo valmistui luokanopettajaksi Turun va opettajakorkeakoulusta vuonna 1974 . Kasvatustieteen maisterin tutkinnon hän suoritti Turun yliopistossa 1984. Turun normaalikouluun hän tuli töihin vuodeksi heti valmistuttuaan. Tämän jälkeen Jarmo toimi Turun koulutoimessa opettajana muutaman vuoden ennen lopullista paluutaan Turun normaalikoulun pysyväksi opettajaksi.

Jarmon ote niin opetukseen kuin opiskelijoiden ohjaamiseen oli lämmin ja ihmislähtöinen. Jarmo osasi persoonallaan luoda luokkaan turvallisen ja rauhallisen oppimisilmapiirin, joka vuosien kuluessa on koitunut erityisesti monen vilkkaamman oppilaan onneksi. Ohjaajana Jarmo antoi mallin selkeästä kasvattamisesta, jossa lähtökohtana oli lapsen paras.

Jarmon opettajuuden erityinen kiinnostus kohdistui liikunnan opetukseen ja sen kehittämiseen. Lukuisat ovat ne oppilaat, jotka Jarmon ohjauksessa ovat löytäneet liikunnan parista oman harrastuksensa ja intohimonsa. Liikunta oli Jarmolle muutenkin tärkeää. Sulkapallo oli hänelle oma laji ja siinä Jarmo menestyikin erinomaisesti kilpakentillä monien vuosien ajan.

Haluan koko työyhteisön, satojen opiskelijasukupolvien ja useiden satojen oppilaiden puolesta lausua Jarmolle lämpimän kiitoksen yhteisistä vuosista. Itse sain tutustua Jarmoon ensin harjoittelijan, sitten työtoverin ja viimeiset vuodet esimiehen roolissa. Kiitoksia näistä yhteisistä työvuosista ja mukavia eläkepäiviä kalastuksen ja muiden lempiharrastusten parissa!

Veli-Matti Hakanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.