Muistamme

Turun yliopiston normaalikoulun luokanlehtori Taina Sihvonen (o.s. Kymäläinen) menehtyi vakavaan sairauteen Turussa Karinakodissa 1.5.2021 vain 59-vuotiaana. Taina oli syntynyt 29.12.1961 Kuopiossa.

Taina kirjoitti ylioppilaaksi Sibelius-lukiosta 1981 ja valmistui kasvatustieteen maisteriksi Turun yliopistosta 1987. Lisäksi hän suoritti kuvataiteen aineenopettajan opinnot. Opiskeluaikana hän tapasi tulevan miehensä Raimon ja perheeseen syntyi tytär Eveliina. Lahjakas ja taitava pedagogi Taina opetti työuransa Turun Norssissa luokanlehtorina. Hän toimi myös alkuopetuksen didaktikkona, mutta halu työskennellä opetuksen ytimessä johti hänet takaisin Norssin alaluokkien ja opetusharjoittelijoiden pariin. Taina oli rakastettu opettaja oppilaiden, vanhempien ja opiskelijoiden keskuudessa. Hän kehitti maahanmuuttaja- ja S2-opetusta suurella sydämellä. Tainan ammattitaitoinen ja kokonaisvaltainen ohjaustyyli sekä innovatiiviset kehittämisideat ohjasivat satojen opiskelijoiden kasvua taitaviksi luokanopettajiksi yli 30 vuoden aikana.

Kaunis koti, kuvataide, kirjallisuus, kulttuuri ja matkat olivat Tainalle erityisen tärkeitä. Hän rakasti keskusteluja ystävien kanssa, ja hänen järjestämänsä juhlat olivat ikimuistoisen riemukkaita. Taina oli valovoimainen persoona, joka rakasti elämää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: