Hyvää äitienpäivää!

Kun luokanopiskelijoiksi ja erityisopettajaksi opiskelevat harjoittelijat pääsivät vihdoin ja viimein Turun Normaalikouluun lähiopetukseen, oli se sangen riemukas päivä – tätä oli odotettu.

Opetusharjoittelijat Eeva, Aleksi ja Taru olivat pohtineet, mikä voisi olla 1a-luokan ikätasoon sopiva askartelu, jossa tuloksena syntyisi kiva lahja äidille. Internetin suosiolla avustuksella löytyi värikäs ja sopivan vaativa äitienpäiväkukka. 

Osa askartelumateriaaleista tuotiin Vantaata, Espoota ja Raaseporia myöden, nimittäin wc-paperihylsyt, joista saimme kukkiin varret. Taisi nyt muutama Turustakin tulla. Mitä eivät harjoittelijat tekisi oppilaidensa eteen? Loput materiaalit löytyivät omasta luokasta, joten tuumasta toimeen!

Viikon 15 lopussa, 1a-luokkalaiset oppilaat olivat jo täydessä työn touhussa ja luokasta kantautui iloinen puheensorina. Kukan kaava opeteltiin piirtämään, kun varsi oli saatu peitettyä vihreällä huopakankaalla ja liimattua yksi tai useampi lehti. Pikkuhiljaa alkoi syntymään näkyviä tuloksia kukkien muodossa, voi mitä väriloistoa. Kukan lisäksi oppilaat askartelivat äitienpäiväkortit sydämineen, malttamattomina oppilaat jo odottavat milloin lahjan ja kortin voisi ojentaa.

Oikein hyvää ja aurinkoista äitienpäivää kaikenlaisille äideille!

Aleksi Myllylä & Taru Lauren-Kotiranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.