Lukiolaiset juoksevat hyvä asian puolesta

Tänään vietettävän yrittäjän päivän kunniaksi Turun normaalikoulun aamunavausten teema on koko viikon ajan ollut yrittäjyys.  Suurkiitokset ajatuksia herättäneistä puheenvuoroista seuraaville henkilöille:  Pekka Hyysalo (vastavalittu vuoden positiivisin suomalainen), Otto Salonen (Matkatoimisto Kompassi), Kari Jakobsson (Rumilus Design Oy), Martina Wiman (KukkaCenter Scilla) ja Maria Arjonen (Lakipaatti).  Yrittäjien tervehdykset olivat koonneet lukion Business Management -opiskelijat.

Lukion vertaistuutorit ovat haastaneet Pekka Hyysalon la 6.9. pidettävään Fight Back -hyväntekeväisyysjuoksuun kaikki lukiolaiset.  Ainakin yksitoista lukiolaista on jo ottanut haasteen vastaan. Myös neljä opettajaa lähtee juoksuun.  Keskiviikkona ja torstaina vertaistuutorit pitivät välituntipajoja, joiden aikana sai painaa kangasväreillä Motivaatiovalas-kuvan lauantain juoksupaitaan tai vaikkapa kangaskassiin.

DSC_6121 DSC_6124 DSC_6120

Mainokset

Tietoja JariS
Toimin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön suunnittelijana ja tukihenkilönä Turun yliopistoon kuuluvassa Turun normaalikoulussa. Tehtävänimikkeeni on sovellussuunnittelija.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s